Βιολογικές Φακές Βουζίου

  • Αρχική
  • Φακές Βουζίου
    • Ιστορικό
    • Χαρακτηριστικά
    • Παραδοσιακός τρόπος καλλιέργειας-επεξεργασίας
    • Καλλιέργεια μετά το 2005
  • Διαδικασία Καλλιέργειας
    • Διαδικασία Καλλιέργειας Φακής
    • Διαδικασία Καλλιέργεια Ρεβυθιού
    • Καλλιέργεια Φασολιού
  • Συμμετοχές σε εκθέσεις
  • Επικοινωνία

Συμμετοχές σε εκθέσεις

Published by fakesvouziou_uwpkwg on January 30, 2020January 30, 2020






Categories: Φακές Βουζίου

Related Posts

Φακές Βουζίου

Καλλιέργεια μετά το 2005

Από το 2005 και με την ένταξη μας στα Βιολογικά προγράμματα γίνεται ένα νέο ξεκίνημα στην καλλιέργεια της. Δημιουργείται ομάδα παραγωγών στην έδρα του δήμου στην οποία γίνεται μέλος η παραγωγός Φωτεινή Μακρυγιάννη,η οποία χρησιμοποιεί Read more…

Φακές Βουζίου

Ιστορικό

Το 1934 το ΕΘΙΑΓΕ Λάρισας σε συνεργασία με την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Λαμίας, η οποία διακινούσε τα αγροτικά προϊόντα προτείνει στον πρόεδρο Συνεταιρισμού του Δ. Διαμερίσματος Βουζίου να καλλιεργήσουν οι γεωργοί του χωριού εδώδιμη φακή Read more…

Φακές Βουζίου

Χαρακτηριστικά

Ο σπόρος είναι πλατύσπερμος και  τον διακρίνει το «χύλωμα» κατά τη διαδικασία του μαγειρέματος, η ιδιαίτερη γεύση της. Καθώς επίσης και το πράσινο χρώμα της τονίζει τη φρεσκάδα της.           Εξ’ αιτίας αυτής της γεύσης Read more…

Hestia | Powered by WordPress Developed by LV8